نتایج آزمون قضاوت دوشنبه اعلام می شود

مرکز جذب و آزمون معاونت آموزش و تحقیقات قوه قضاییه اعلام کرد که نتایج آزمون قضاوت 92 تا روز دوشنبه - 9 دی ماه - اعلام خواهد شد.

78-47.jpg

به گزارش خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آزمون قضاوت سال 92، 26 هزار متقاضی داشت که از این تعداد 3 هزار و 643 نفر در مرحله اول که به صورت تستی برگزار شد، پذیرفته شدند که این تعداد به مرحله‌ تشریحی ورود پیدا می‌کنند.

پذیرفته‌شدگان در مرحله نخست این آزمون روز چهارشنبه - 4 دی ماه - از طریق دریافت پیامک از قبولی و کسب حد نصاب برای شرکت در مرحله دوم آزمون قضاوت 92 مطلع شدند.

قبول شدگان در آزمون تشریحی نیز در مصاحبه‌ علمی شرکت کرده و نهایتا به مرحله‌ گزینش راه یافته و به معاونت اول قوه قضاییه معرفی خواهند شد.

همچنین 100 نفر از نفرات برتر در قسمت‌های دانشگاهی و حوزوی که در مرحله اول آزمون قضاوت پذیرفته شده‌اند بدون ورود به مرحله تشریحی به مصاحبه علمی دعوت می شوند.

بر اساس این گزارش، آزمون قضاوت سال 92 روز جمعه 10 آبان ماه در 15 شهر کشور به صورت سراسری برگزار شد.