مدیر کل محیط زیست آذربایجان شرقی:

اعمال قانون در خصوص آلودگی هوا باید بدون اغماض باشد

مدیر کل محیط زیست آذربایجان شرقی با اشاره به تعطیلی دو روزه مدارس در تبریز به دلیل افزایش آلودگی هوا گفت : برای اجرایی شدن مصوبات طرح جامع کاهش آلودگی هوا بدون اغماض اعمال قانون خواهد شد.

arya-jafari (8 of 17).jpg

به گزارش خبرنگار «محیط زیست» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در تبریز، حمید قاسمی در جلسه شورای مدیران ادارات محیط زیست استان گفت: ماهیت وجودی سازمان حفاظت محیط زیست برای صیانت از مواهب خدادادی در عرصه های طبیعی و شهری است که این وظیفه با کنترل ضوابط و مقررات در حوزه های مختلف صنعتی و حفاظت از محیط طبیعی میسر خواهد شد.

وی صدور مجوز استقرار و فعالیت برای صنایع و واحدهای تولیدی را بخش اندکی از وظایف کارشناسان محیط زیست دانسته و تشریح کرد : کنترل ضوابط ابلاغی در مجوزهای صادره، وظیفه اصلی سازمان حفاظت محیط زیست است که به آفت فراموشی سپرده شده است.

وی استفاده از پتانسیل بخش غیر دولتی در ارتقاء حفاظت از محیط زیست را اولویت برنامه های دولت و چشم انداز 20 ساله کشور دانست و گفت : برون سپاری وظایف تصدی گری سازمان تنها در چارچوب قوانین و مقررات و دستورالعمل های کشوری می تواند صورت پذیرد که لازمه اینکار ارائه طریق و تدوین وحدت رویه های سازمان حفاظت محیط زیست برای کل کشور است.

قاسمی از مدیران ادارات حفاظت محیط زیست شهرستانهای استان خواست در چارچوب قوانین محیط زیست، تعامل با توسعه شهرستان را در دستورکار خود قرار دهند.