پایان نامه نویسی

ثبت نام دوره پایان نامه نویسی - فشرده

مؤسسه مطالعات و پژوهشهای حقوقی شهر دانش اولین دوره آموزشی روش پایان‌نامه‌نویسی را ویژه گرایش‌های مختلف حقوقی در مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکترا برگزار می‌کند. مدت این دوره، دوازده جلسه دوساعته است که در روزهای دوشنبه هر هفته از ساعت 17 تا 19 در محل مؤسسه مطالعات و پژوهشهای حقوقی شهر دانش از چهارم آذرماه 1392 آغاز می‌شود. این دوره توسط آقای دکتر حسین شریفی طرازکوهی، عضو هیأت علمی دانشگاه و مدرس دروس سمینار و روش تحقیق ارائه خواهد شد.

هزینه ثبت نام در این دوره مبلغ یکصد و پنجاه هزار تومان برای هر نفر است. علاقه‌مندان به شرکت در این دوره می‌توانند به دو روش حضوری و اینترنتی ثبت نام نمایند.

با توجه به نحوه ارائه دروس و فعالیت‌های کلاسی و لزوم محدودیت دانش‌پژوهان در کلاس، فهرست قطعی دانش‌پژوهان بر اساس زمان ثبت نام صورت خواهد گرفت.

برای ثبت نام در این دوره اینجا را کلیک نمایید.