یک مقام قضایی ارتقای کیفیت رسیدگی به پرونده ها را خواستار شد

رییس کل دادگستری استان مازندران، ارتقای کیفیت رسیدگی به پرونده های قضایی را خواستار شد.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه مازندران، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین طالبی مهم‌ترین وظیفه تشکیلات قضایی را رسیدگی به دعاوی و شکایات مردم عنوان کرد.

این مقام قضایی با بیان این که وقتی مردم از باب تظلم‌خواهی به دادسراها و دادگاه‌ها مراجعه می‌کنند، باید بدون هیچگونه ملاحظاتی به پرونده‌های آن‌ها رسیدگی شود، افزود: تنها انجام درست وظایف و اجرای صحیح قانون ما را به اهداف تشکیلات قضایی رهنمون می‌کند.

طالبی، با تاکید بر ضرورت تلاش قضات بر تکمیل فرآیند دادرسی گفت: گاهی پیچیدگی برخی پرونده‌ها باعث طولانی شدن رسیدگی‌ها می‌شود که این مشکل با برنامه‌ریزی صحیح و دقت قابل حل است.

رییس کل دادگستری استان مازندران با بیان این که آمار حکایت از عملکرد مثبت قضات استان نسبت به سال گذشته دارد، خاطرنشان کرد: این در حالیست که تعداد قضات به اندازه کافی افزایش نداشته است.