26 مددجوی رجایی شهر مورد بخشش شاکی قرار گرفتند

مدیر زندان رجایی شهر گفت: در ماه گذشته، مددکاران این زندان با 308 نفر از شکات و اولیای دم در خصوص اخذ رضایت صحبت کردند و موفق شدند رضایت 26 نفر از آن ها را جلب کنند.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمد مردانی اظهار کرد: امروزه نقش کلیدی مددکاران در بین زندانیان با تقویت روحیه امید و ایجاد زمینه مناسب برای بازآموزی هنجارهای اجتماعی بر جامعه پوشیده نیست.

وی با تاکید بر لزوم پیگیری و تعیین تکلیف وضعیت قضایی زندانیان، نقش فعالیت‌های مددکاری بر کاهش جمعیت کیفری زندانیان و بازگشت آبرومندانه آنان را در حوزه اصلاح و تربیت بسیار حایز اهمیت دانست.

رییس کمیته کاهش جمعیت کیفری این زندان افزود: طی این مدت با پیگیری مددکاران 167 نفر نیز آزاد شده، 224 نفر با درخواست مددجو انتقال و 351 نفر نیز به مرخصی کوتاه مدت یا تحت‌الحفظ اعزام شده‌اند.