تاریخ انتشار : 9 مهر 1393 15:33

وزیر آموزش و پرورش به میزان خبر داد

ورود مباحث حقوقی به کتب درسی ابتدایی

وزیر آموزش و پرورش گفت: امسال برای نخستین بار مباحث حقوقی به زبان ساده وارد کتاب های درسی مقطع ابتدایی شده است.

علی اصغر فانی در گفت و گو با میزان، درباره تدریس مباحث حقوقی در مدارس اظهار کرد: با توجه به ضرورت آشنایی همه اقشار جامعه با مباحث حقوقی پیش از شروع سال تحصیلی جدید و چاپ کتب درسی به نحوی برنامه ریزی کردیم که مباحث حقوقی وارد کتاب های درسی شود.

وی با تاکید بر اینکه ارائه مفاهیم و آموزش های مرتبط با آن در سنین پایین می تواند به داشتن جامعه ای قانون مدار و نظام مند کمک کند، تصریح کرد: واقعیت این است که آموزش از سنین پایین نقش مهمی در نهادینه شدن آن دارد،

فانی خاطرنشان کرد: براین اساس امسال برای نخستین بار در کشور برخی از مفاهیم حقوقی، ساده نویسی و به کتاب های درسی اضافه شد. به عبارتی در سال تحصیلی جاری مباحث و مفاهیم حقوقی در قالب آموزش رسمی به دانش آموزان ارائه خواهد شد.

وزیر آموزش و پرورش درادامه تصریح کرد: مباحث حقوقی برای دانش آموزان دبستانی شروعی برای آشناییت با مباحث حقوقی توسط همه مردم جامعه است تا با قوانین و شیوه های اجرای آن آشنا شوند.

فانی با اشاره به توجه رئیس جمهور به مباحث حقوقی و تاکید بر فرهنگسازی در این باره در خاتمه تاکید کرد: حقوق کودک از جمله برنامه ها و سیاست هایی است که رئیس جمهور پی گیر آن است.